NA VRH

ANDALUZIJA : Granada, Cordoba, Sevila

775,00 

Trajanje:
4 dana / 3 noćenja s doručkom
Prijevoz:
Putovanje avionom
Tip putovanja:
Paket aranžman
Država:

Ako trebate pomoć oko popunjavanja obrasca prijave, zovite nas na
HELPDESK TELEFON: +385 (0)31 255 777


Prijave za ovo putovanje moguće je izvršiti

NAJKASNIJE do 12.05.2024.
**moguće je zatvarenje prijava ranije
**broj mjesta je ogranićen


TERMIN POLASKA:
13.06.2024


Discount:
MOLIMO VAS ODABERITE TERMIN POLASKA:
 • 13 lipnja, 2024
PAKET ULAZNICA ZA ALHAMBRU (75,00 eura/osoba)
NADOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU (220,00 eura/soba)
UKUPNA CIJENA: 775

Opis

Andaluzija, regija na jugu Španjolske odiše bogatom poviješću, spektakularnom arhitekturom i živopisnim krajolicima koji ostavljaju bez daha. Ovo putovanje će za Vas biti prava ljetna avantura.


TERMINI POLASKA:

 • 13.06.2024.

 LOKACIJA POLASKA:

 • Zračna luka DR. Franjo Tuđman, Zagreb

VRIJEME POLASKA / RED LETENJA NA POLASKU:

FR5870 – ZAGREB: 13:10 – MALAGA 16:30 – 13.06.2023.
FR5871 – MALAGA: 19:55  – ZAGREB: 23:00 –
PRIJEVOZNIK: Ryan Air
**zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta te u tom slučaju agencija zadržava pravo promjene itinerera.

**PUTNIK JE DUŽAN PRILIKOM REZERVACIJE DOSTAVITI KOPIJU PUTNOG DOKUMENTA POTREBNOG ZA OVO PUTOVANJE na mail agencije: info@zoom-zoom.hr

**ručna prtljaga (ruksak/notebook/ženska torba dimenzija 40 cm x 25 cm x 20 cm) te kofer na kotačiće do 10 kg veličine 55 x 40 x 20 cm


POVRATAK NA MJESTO POLASKA:

 • prema tablici leta, ovisno o terminu putovanja

PRIJEVOZ:

 • avion
 • mogućnost transfera Osijek – Zagreb – Osijek – minimalno 8 putnika – cijena na upit

POTREBNE ISPRAVE:

 • za državljane RH za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

SLUŽBENA VALUTA:

 • euro

NAČIN PLAĆANJA:

 • osobno u poslovnici, gotovinom ili kartično (do 12 rata)
 • transakcijski
 • prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti predujam od minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan prije početka putovanja.
 • prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu prethodno spomenutog predujma.

OSNOVNA CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom kompanije Ryanair na relaciji Zagreb-Malaga-Zagreb u ekonomskoj klasi
 • ručna prtljaga (ruksak/notebook/ženska torba dimenzija 40 cm x 25 cm x 20 cm) te koferom na kotačiće do 10 kg veličine 55 x 40 x 20 cm
 • sve prijevoze i transfere autobusom prema programu
 • razgled svih gradova prema programu uz voditelja programa
 • lokalni vodiči u Cordobi, Granadi, Sevilli
 • smještaj u hotelima 4* prema programu na osnovi 3 noćenja s doručkom
 • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
 • organizaciju i pripremu putovanja

NIJE UKLJUČENO U CIJENU: 

 • ulaznice i karte za objekte ili događaje koji nisu navedeni u osnovnoj cijeni
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, osobne troškove (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • flamenco show i piće u ciganskim špiljama – 40,00 eura – plaćanje na licu mjesta  (u cijenu uključen prijevoz autobusom, 1 piće te odlazak na šetnju do vidikovca na Albacin  sa kojeg se vidi prekrasno osvjetljena Alhambra.
 • paket ulaznica za Alhambru, najočuvaniju i najznačajniju arapsku palaču iz 13. stolječa, jedinstveni primjerak maurske arhitekture na europskom prostoru te prekrasne vrtove Generalife , ulaznicu u Sevilli za Real Alcázar, ulaznicu u Córdobi za Veliku džamija -La Mezquita – 75,00 eura – plaćanje direktno agenciji uz osnovnu cijenu
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu – 220,00 eura – plaćanje direktno agenciji uz osnovnu cijenu
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

 

 

PRVI DAN ZAGREB – MALAGA – GRANADA

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci 2 sata prije leta, podjela putne dokumentacije i prijava na let. Polijetanje zrakoplova na izravnom letu za Malagu na liniji FR5870 u 13:10. Slijetanje u Malagu u 16:30.  Po dolasku obavljanje graničnih formalnosti i vožnja prema Granadi te odlazak do hotela. Orijentacijska šetnja sa pratiteljem putovanja  te slobodno vrijeme za večeru i vlastite programe i otkrivanje noćnog života Granade.  Povratak u hotel. Noćenje.


DRUGI DAN: GRANADA

Doručak te odlazak na cjelodnevni razgled grada-simbola ujedinjenja Španjolske nakon Rekonkviste, grada u kojem se na svakom koraku isprepliću rimska i arapska kultura. Upoznavanje Granade započinjemo posjetom palači Alhambra i vrtovima Generalife, ljetnom prebivalištu maurskih vladara Granade iz 14. stoljeća s prekrasnim perivojima i vodoskocima, koji su zajedno s arapskom četvrti Albaicín uvršteni na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. Nakon razgleda Alhambre uputiti ćemo se u živopisno središte grada  s pauzom za ručak a potom u  poslijepodnevnim satima nastavak razgleda grada: renesansna katedrala i Capilla Real, kasnogotička Kraljevska kapela, u kojoj se nalaze grobovi kraljice Izabele i kralja Ferdinanda. Navečer preporučamo odlazak na noćni razgled maurske četvrti Albaicin, s pogledom na osvijetljenu Alhambru i fakultativno odlazak na flamenco show u ciganskim špiljama. Povratak u hotel. Noćenje.


TREĆI DAN: GRANADA – CORDOBA – SEVILLA

Nakon doručka polazak drugom biseru Andaluzije – Córdobi, nekadašnjoj prijestolnici maurskog kraljevstva čiji je stari dio također pod zaštitom UNESCO-a. Razgled “najmaurskijeg” španjolskoga grada u pratnji stručnog vodiča, nekadašnje prijestolnice maurskog kraljevstva El-Andalus, impresivne džamije “Mezquita” – simbola grada, najljepših zatvorenih dvorišta Španjolske (patios), Calleja de las flores, slikovita židovska četvrt sa sinagogom, stara gradska jezgra iz 10. st. pod UNESCO zaštitom, Rimski most, Slovoluk. Slobodno vrijeme za ručak ili shopping na Plaza de las Tendillas. Nastavljamo putovanje prema predivnoj Sevilli. Po dolasku prijava i smještaj u hotel. U nastavku orjentacijska šetnja s voditeljem putovanja. Predlažemo istraživanje bogatog noćnog života Seville. Povratak u hotel. Noćenje.


ČETVRTI DAN:  SEVILLA – MALAGA – ZAGREB

Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji stručnog vodiča : Reales Alcazar, nekadašnja maurska vladarska palača koja se nalazi pod zaštitom UNESCA; veličanstvena Sevillska katedrala Santa Maria dela Sede s preko 30 oltara ukrašena  slikama velikih španjolskih majstora  – Zurbarana i Goye u kojoj se nalazi najveći oltar na svijetu, mauzolej Kristofora Kolumba, te 96 m visok toranj Giralda s intrigantnom maurskom dekoracijom-simbol grada(izvana, mogućnost obilaska katedrale u slobodno vrijeme).  Nastavak šetnje do Barrio santa Cruz, (stara židovska četvrt uskih ulica, bijelih kuća, cvjetnih dvorišta i malih trgova s palmama i stablima naranči), Plaza de Espana, Slobodno vrijeme za ručak i shopping.

U dogovoreno vrijeme odlazak prema Malagi.  Po dolasku, prijava na i let za Zagreb na liniji FR5871  u 19.55h.  Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u  23:00 h. Završetak programa.


****Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.

SEVILLA :

Sevilla, biser Andaluzije, očarava svojom poviješću, arhitekturom i flamenco glazbom. La Giralda i Katedrala Santa Maria de la Sede obilježavaju njezinu kulturnu baštinu, dok Alcazar impresionira svojom arhitekturom. Grad je epicentar flamenco kulture s barovima punim strastvenih plesača. Sevillanska kuhinja je raznolika, s tapasima, paellom i churrosima. Kvartovi poput Barrio Santa Cruz i Triana oživljavaju noću uz smijeh i glazbu. Sevilla ostavlja neizbrisiv trag u srcima posjetitelja, pružajući nezaboravno iskustvo španjolske strasti i ljepote.


GRANADA :

Granada, podno planina Sierra Nevada, očarava svojom mješavinom arapske, kršćanske i židovske baštine. Alhambra je njezina najveća atrakcija, raskošni arapski dvorac s prekrasnim vrtovima. Katedrala Granada i Kraljevska kapela svjedoče o povijesti grada. Albayzín, stari muslimanski kvart, nudi uske uličice i autentične tapas barove. Grad je poznat po flamencu i kulturnim festivalima poput Internacionalnog festivala glazbe i Međunarodnog festivala poezije. Granada osvaja svojom ljepotom, poviješću i kulturom, nudeći nezaboravna iskustva svakom posjetitelju.


CORDOBA :

Cordoba, povijesni biser Andaluzije, nekadašnja prijestolnica kalifata, oduševljava Mezquitom, pretvorenom džamijom u katedralu, simbolom suživota kultura. Židovska četvrt, La Judería, s uskim ulicama i Sinagogom Cordobe, svjedoči o bogatoj baštini. Alcázar de los Reyes Cristianos, palača kršćanskih kraljeva, očarava svojom impozantnošću i vrtovima. Puente Romano, rimski most, pruža pogled na rijeku Guadalquivir. Cordoba osvaja bogatom poviješću, mješavinom kultura i prekrasnom arhitekturom, nudeći nezaboravno iskustvo za ljubitelje povijesti, arhitekture i kulture.


 

INFORMATIVNO:

 • kalkulacija je rađena na bazi minimalno 24 putnika- ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
 • o eventualnim promjenama ili otkazu putovanja bit ćete obaviješteni pismeno ili usmeno pet dana prije predviđenog polaska
 • upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni i izlete su dio programa i ugovora o putovanju. Plaćanjem ponude putovanja suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
 • molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH.
 • kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti putnik može ugovoriti osobno u nekom od osiguravajućih društava koje posluju u Republici Hrvatskoj.
 • završnu obavijest dostavljamo Vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.).
 • eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
 • organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.