NA VRH
Image Alt

GARDALAND

Gardaland: Zabava i Čarolija na Jezeru Garda

Gardaland, popularni zabavni park smješten uz prekrasno jezero Garda u Italiji, pruža čaroliju i uzbuđenje posjetiteljima svih uzrasta. Ovaj zabavni park nudi nezaboravno iskustvo s brojnim atrakcijama, događanjima i čarobnim svjetlima.

Gardaland je poznat po svojim uzbudljivim vožnjama i avanturama. Oblivion – The Black Hole, Raptor i Blue Tornado su samo neke od adrenalinskih vožnji koje će vas ostaviti bez daha. Za obitelji s djecom, Fantasy Kingdom i Peppa Pig Land nude siguran i zabavan prostor.

Osim vožnji, Gardaland je domaćin raznovrsnim šou programima i događanjima tijekom cijele godine. Ljeti se održava Gardaland Magic Halloween, a zimi oživljava u duhu Božića s posebnim programom.

Jezerko Garda, najveće jezero u Italiji, okruženo planinama i slikovitim gradovima, pruža predivan okoliš za opuštanje i rekreaciju. Gradovi poput Verone i Peschiera del Garda nude bogatu povijest i kulturu, a vinogradi oko jezera poznati su po odličnim vinima.

Italija, zemlja bogate kulturne baštine i kulinarskih užitaka, privlači posjetitelje svojom raznolikošću i šarmom. Gardaland, smješten uz prekrasno jezero Garda, odražava tu ljubav prema zabavi i avanturi.

Gardaland je mjesto gdje se snovi pretvaraju u stvarnost i gdje svi članovi obitelji mogu uživati u nezaboravnom iskustvu. Posjetite Gardaland i otkrijte čaroliju koja ga čini tako posebnim.

Ponuda putovanja

Italija

GARDALAND i PARCO CAVOUR – Vodena talijanska avantura

2 dana / 1 noćenje s doručkom Putovanje autobusom
Ako trebate pomoć oko popunjavanja obrasca prijave, zovite nas na HELPDESK TELEFON:...