NA VRH

MINI LJETOVANJE U ITALIJI – Vodeni i zabavni parkovi ITALIJE

Trajanje:
3 dana / 2 noćenja s doručkom
Prijevoz:
Putovanje autobusom
Tip putovanja:
Paket aranžman / vikend putovanje
Država:

Ako trebate pomoć oko popunjavanja obrasca prijave, zovite nas na
HELPDESK TELEFON: +385 (0)31 255 777


Prijave za ovo putovanje moguće je izvršiti

NAJKASNIJE 10 DANA PRIJE POLASKA.
**moguće je zatvarenje prijava ranije
**broj mjesta je ogranićen


TERMIN PUTOVANJA:

od 15.08. do 18.08.2024. godine


CIJENA PAKETA USKORO

Discount:

Opis

♥  PARCO CAVOUR – vodeni park s mnoštvom sadržaja. Unatar parka nalaze se mnogi bazeni, tobogani, egzotične plaže, barovi, restorani, trgovine sa suvenirima.
♥ GARDALAND
– smješten uz obalu jezera Garda, predstavlja jedan od najpoznatijih zabavnih parkova u Europi. Sa svojim adrenalinskim vožnjama, veselim i zabavnim predstavama i tematskim područjima, Gardaland pruža nezaboravno iskustvo za posjetitelje svih uzrasta.
♥ LAGO DI GARDA – najveće je jezero u Italiji, poznato po svojoj izuzetnoj ljepoti i raznolikim aktivnostima poput jedrenja, planinarenja i istraživanja slikovitih gradova duž obale. Okruženo planinama i bogatom vegetacijom, ovo jezero privlači posjetitelje svojom spektakularnom prirodnom scenografijom.


LOKACIJE / VRIJEME POLASKA:

 • Osijek (parkiralište iza caffe bar Kayenn Sjenjak)  /  22:00 sata
 • Đakovo, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Novska , Kutina, Popovača, Ivanić Grad, Zagreb, Karlovac, Vrata Jadrana (točno vrijeme i mjesto polaska bit će navedeno u završnom pismu koje se šalje 72 sata prije polaska )

POVRATAK NA MJESTO POLASKA:

 • kasni večernji / noćni sati zadnji dan putovanja 

POTREBNE ISPRAVE:

 • valjana osobna iskaznica ili putovnica 

SLUŽBENA VALUTA:

 • euro

OSNOVNA CIJENA UKLJUČUJE:

 • autobusni prijevoz iz Osijeka i ostalih gradova sa popisa
 • 2 noćenje s doručkom u hotelu *** u okolici Verone
 • razglede prema programu
 • voditelja / pratitelja tijekom cijelog putovanja
 • osiguranje od odgovornosti
 • osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije

NIJE UKLJUČENO U CIJENU: 

 • ulaznice i karte za objekte ili događaje koji nisu navedeni u osnovnoj cijeni
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, osobne troškove (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • ulaznica za Gardaland – 34,00 eura
 • za Parco Cavour – 26,00 eura odrasli / 18,00 eura djeca od 3 do 10 godina i odrasli stariji od 65 godina / djeca do 2 godine gratis (trenutno stanje cijena i moguća izmjena cjenika u nadležnosti je parka)
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu – 45,00 eura
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

 

POLAZAK
….u 22:00 sata sa parkrirališta iza kafića Kayeen. Putnici iz ostalih gradova obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska dobit će u završnom pismu najkasnije 72 sata prije putovanja. Ugodna vožnja turističkim autobusom preko Slovenije i Italije….


♥ PRVI DAN

….do PARCO CAVOUR –  vodenog parka sa mnoštvom atrakcija. Cjelodnevno kupanje (do 18:30 sati). Uživajte na plaži palmi kao da ste u Egiptu, na rajskom otoku isprobajte mnoštvo tobogana, isprobajte koktele uz pogled koji podsjeća na Bali… U parku se nalaze i tematske zone za djecu, mnogi restorani i barovi, ležaljke… U određenim satima tijekom dana održava se i aerobik i drugi oblici sporta i zabave. Uživanje, kupanje i zabava. Polazak prema hotelu. Noćenje.


♥ DRUGI DAN

Doručak. Vožnja do GARDALANDA,  jednog od najpoznatijih zabavnih parkova Europe. Cjelodnevni boravak u parku (do 18 sati). Ulaznica obuhvaća sve atrakcije : JUMANJI ADVENTURE, BLUE TORNADO, COLORADO BOAT, ATLANTIDA, MAMMUT, OBLIVION, RAPTOR, KUNG FU PANDA, GUSARI, SLOBODNI PAD, MAGIČNA KUĆA  i mnoge druge atrakcije.


♥ TREČI DAN
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja do jezera Garda i Lido Ai Pioppi. Kupanje i uživanje na plaži do poslijepodnevnih sati. Polazak prema Hrvatskoj oko 17:30 sati. Dolazak u mjesto Vašeg polaska u kasnim noćnim satima.


 

♥ GARDALAND –  uz jezero Garda u Italiji, jedan je od najpoznatijih zabavnih parkova u Europi. Otvoren 1975., park je postao čudo atrakcija za sve uzraste. “Raptor” je adrenalin rollercoaster, a “Fuga da Atlantide” pruža vodene avanture. Djeca će uživati u “Peppa Pig Land” području. “Kung Fu Panda Academy” nudi interaktivnu vožnju temeljenu na popularnom filmu. Park nudi i spektakularne predstave i raznovrsnu hranu. Gardaland je kompletno iskustvo koje se pamti, idealno za obitelji, prijatelje i ljubitelje avanture.


♥ PACO CAVOUR – blizu Verone, mješavina je tropskih plaža, bazena, tobogana i barova. Adrenalinske vožnje i natjecanja na toboganima pružaju uzbuđenje. Za obitelji tu su tematske zone s vodenim igrama i bazenima za djecu. Zone za opuštanje nude wellness, hidromasažne bazene i lagune za mir. Ovo holističko iskustvo zadovoljava sve, čineći Parco Cavour savršenim odredištem za ljetnu zabavu.


♥ LAGO DI GARDA – najveće je jezero u Italiji, poznato po svojoj izuzetnoj ljepoti i raznolikim aktivnostima poput jedrenja, planinarenja i istraživanja slikovitih gradova duž obale. Okruženo planinama i bogatom vegetacijom, ovo jezero privlači posjetitelje svojom spektakularnom prirodnom scenografijom.

⊕ VAŽNE NAPOMENE: 

 • kalkulacija je rađena na bazi minimalno 35 putnika, 
 • o eventualnim promjenama ili otkazu putovanja bit ćete obaviješteni pismeno ili usmeno pet dana prije predviđenog polaska
 • upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Plaćanjem ponude putovanja suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
 • molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH.
 • kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

⊕ ORGANIZATOR:

ZOOM ZOOM PUTOVANJA d.o.o., Čvrsnička ulica 96, 31000 Osijek, HR4323400091111129120, OIB: 87749693717, TID: HR-AB-31-05398746


⊕ POLICA OSIGURANJA SOLVENTNOSTI I POLICA OSIGURANJA OD ODGOVORNOSTI :

 • polica jamčevine br. OV0683034379 uplaćena kod ADRIATIC osiguranje d.d., Listopadska 2b, Zagreb, PODRUŽNICA Osijek, Gundulićeva 5b tel. 031 494 444.
 • polica osiguranja od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket aranžman: br. Police OV0683034380, ADRIATIC osiguranje d.d., Listopadska 2b, Zagreb, PODRUŽNICA Osijek, Gundulićeva 5b tel. 031 494 444.