NA VRH

MEĐUGORJE – SLAPOVI KRAVICA i KOĆUŠA – HUMAC – ETNO SELO HERCEG – MOSTAR

125,00 

Trajanje:
2 dana / 1 noćenje s doručkom
Prijevoz:
Izlet autobusom
Tip putovanja:
Paket aranžman / Vikend putovanje

Ako trebate pomoć oko popunjavanja obrasca prijave, zovite nas na
HELPDESK TELEFON: +385 (0)31 255 777


Prijave za ovo putovanje moguće je izvršiti

NAJKASNIJE 10 DANA PRIJE POLASKA.
**moguće je zatvarenje prijava ranije
**broj mjesta je ograničen


TERMINI POLASKA:

od 28.06. do 30.06.2024. godine


 

Discount:
MOLIMO VAS ODABERITE TERMIN POLASKA:
 • 28 lipnja, 2024
UKUPNA CIJENA: 125

Opis

Posjet Međugorju, molitva, posjet Križevcu i Podbrdu te Svetoj Misi. Uz Međugorje otkrijte ljepote slapova Kravica i Koćuša te samostan Svetog Ante na Humcu. U povratku posjet Mostaru i razgled grada  na Neretvi.


LOKACIJE / VRIJEME POLASKA:

 • Osijek / 05:00 h 
 • Đakovo / 05:45 h 
 • Slavonski Brod / 06.30 h 

POVRATAK NA MJESTO POLASKA:

 • kasni večernji sati zadnji dan putovanja 

POTREBNE ISPRAVE:

 • valjana osobna iskaznica ili putovnica 

SLUŽBENA VALUTA:

 • konvertibilna marka (valutu možete nabaviti u bankama ili u Sarajevu prema uputama pratitelja putovanja)

⊗ UKLJUČENO U CIJENU:

 • autobusni prijevoz iz Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu *** 
 • razglede prema programu uz stručno vodstvo
 • voditelja / pratitelja putovanja
 • osiguranje od odgovornosti
 • osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije

⊗ NIJE UKLJUČENO U CIJENU: 

 • ulaznice i karte za objekte ili događaje koji nisu navedeni u osnovnoj cijeni
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, osobne troškove (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu – 28 eura
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

 

♥  POLAZAK

Polazak iz Osijeka, Đakova i Slavonskog Broda u večernjim satima. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz pauze prema potrebi preko Doboja, Zenice, Sarajeva i Mostara…


♥  PRVI DAN

…do mjesta Studenci (cca 10 km od Ljubuškog) i posjet slapu KRAVICA na rijeci Trebižat. Sve od izvora do ušća, rijeku Trebižat krase brojni vodopadi, nebesko plavetnilo, čistoća vode, zelenilo vrba, topola, jablana i ostale vegetacije te obilje pastrve i drugih vrsta riba.  Obilazak spektakularnog slapa i uživanje u prirodi. Nastavak vožnje do slapa KOĆUŠA. Slap se nalazi u mjestu Veljaci nedaleko od Ljubuškog. Spuštanje do slapa i uživanje u prirodi. Nastavak vožnje prema Ljubuškom i posjet samostanu SVETOG ANTE PADOVANSKOG na Humcu. U sklopu samostana nalazi se najstariji muzej osnovan 1884. godine, a unutar muzeja čuva se i jedan od najstarijih zapisa na hrvatskom jeziku iz 13 stoljeća. Razgled crkve, muzeja i vrijeme za molitvu. Nastavak vožnje do MEĐUGORJA. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Po dogovoru odlazak do brda UKAZANJA (Podbrdo). Molitva krunice. Navečer odlazak do Etno sela Herceg – obilazak imanja i večera (prema želji – a la carte – individualno plaćanje). Noćenje.


♥  DRUGI DAN

U 05:00 sati odlazak prema KRIŽEVCU – uspon i Križni put (zajednički odlazak za individualne putnike koji žele na Križni put).  Povratak u  hotel. Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vrijeme i odlazak na Svetu Misu. Nakon mise polazak prema MOSTARU. Razgled grada uz stručno vodstvo : FRANJEVAČKA CRKVA I SAMOSTAN SVETOG PETRA, ZVONIK MIRA, SINAGOGA, KRIVA ĆUPRIJA, NEZIR AGINA DŽAMIJA, TABAČICA DŽAMIJA, HAMAM, STARI MOST, KOSKI MEHMED PAŠINA DŽAMIJA, KUJUNDŽILUK, SAHAT KULA, KUĆA BIŠČEVIĆA, KARAĐOZBEGOVA DŽAMIJA… Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje i ručak. Prema dogovoru u kasnijim poslijepodnevnim satima polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim  večernjim / noćnim satima u Vaše mjesto polaska.


 

♥ MEĐUGORJE
Međugorje je mjesto koje privlači pažnju vjernika diljem svijeta. Smješteno u Hercegovini, ovo malo selo postalo je poznato zbog ukazanja Blažene Djevice Marije 1981. godine. Godinama su se tisuće hodočasnika okupljale kako bi iskusile duhovni mir i duhovne obnove. Međugorje je postalo centar katoličkog vjerskog turizma, s brojnim crkvama, molitvenim mjestima i duhovnim centrima. Osim toga, mjesto je poznato po zajedničkim molitvama, ispovijedima i euharistijskim slavljima. Međugorje je važno mjesto duhovnog hodočašća za mnoge vjernike diljem svijeta.


♥ SLAP KRAVICA

Slap Kravica, smješten u blizini Ljubuškog u Hercegovini, jedno je od najimpresivnijih prirodnih čuda Bosne i Hercegovine. Ovaj predivni vodopad visok je 28 metara i formira prirodni bazen koji privlači mnoge posjetitelje, posebno tijekom toplijih mjeseci. Okolna priroda obiluje zelenilom, pružajući posjetiteljima miran ambijent za opuštanje i uživanje u ljepoti prirode. Slap Kravica postao je popularno odredište za ljubitelje prirode, kupanje i rekreaciju, te je često odredište za obiteljske izlete i piknike. Turisti mogu uživati u osvježavajućem kupanju u kristalno čistim vodama, istraživati okolnu šumu ili jednostavno uživati u slikovitom krajoliku koji nudi slap Kravica.


♥ SLAP KOĆUŠA

Slap Koćuša, smješten u Hercegovini, predstavlja skriveni dragulj prirode. Ovaj prekrasan vodopad visok je oko 15 metara i smješten je u netaknutoj prirodi, daleko od uobičajenih turističkih ruta. Okružen gustim šumama i strmim liticama, Koćuša pruža posjetiteljima osjećaj izolacije i mira. Za one avanturističkog duha, staza koja vodi do slapa nudi uzbudljivu šetnju kroz divljinu, prepunu bogatog biljnog i životinjskog svijeta. Po dolasku, posjetitelji će biti očarani ljepotom slapova i kristalno čistim vodama koje teku niz stijene. Slap Koćuša idealno je odredište za ljubitelje prirode i one koji traže tišinu i spokoj daleko od gužve. Posjet ovom skrivenom biseru pružit će nezaboravno iskustvo povezanosti s prirodom i očaranosti njenom ljepotom.


♥ ETNO SELO HERCEG

Etno selo Herceg pruža jedinstvenu priliku posjetiteljima da iskuse tradicionalni život hercegovačkog sela. Smješteno u prekrasnom prirodnom okruženju, ovo selo oživljava duh prošlih vremena kroz autentične drvene kuće, kamenite staze i lokalne običaje. Posjetitelji mogu istražiti različite radionice, poput tkalačkih, keramičkih ili izrade tradicionalnih hercegovačkih jela, te se upoznati s lokalnom kulturom i načinom života. Etno selo Herceg pruža jedinstveno iskustvo putovanja kroz vrijeme i uživanje u bogatstvu hercegovačke tradicije.


♥  MOSTAR

Mostar je jedan od najljepših gradova Bosne i Hercegovine, poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i prepoznatljivom arhitektonskom izgledu. Središnji simbol grada je Stari most, remek-djelo osmanske arhitekture koje se uzdiže nad rijekom Neretvom. Osim Stari most, grad obiluje brojnim drugim znamenitostima poput Starog grada, sa svojim uskim kaldrmama i trgovima gdje se miješaju različite kulture i tradicije. Mostar je poznat i po svojoj multikulturalnosti, gdje se susreću različite religije i etničke skupine, što se odražava u bogatoj gastronomiji i živopisnoj atmosferi grada. Svjetski poznati Mostarski mostove skokove privlače posjetitelje iz cijelog svijeta, a tradicionalne obrtničke radnje nude autentične suvenire. Mostar je grad koji odiše poviješću i ljepotom, mjesto koje će vas očarati svojom jedinstvenom atmosferom i šarmom.

⊕ INFORMATIVNO

 • kalkulacija je rađena na bazi minimalno 35 putnika
 • o eventualnim promjenama ili otkazu putovanja bit ćete obaviješteni pismeno ili usmeno pet dana prije predviđenog polaska
 • upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni i izlete su dio programa i ugovora o putovanju. Plaćanjem ponude putovanja suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
 • molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH.
 • kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti putnik može ugovoriti osobno u nekom od osiguravajućih društava koje posluju u Republici Hrvatskoj

⊕ ORGANIZATOR

 • odgovorni organizator: ZOOM ZOOM TRAVEL d.o.o., Čvrsnička ulica 96, 31000 Osijek, HR4323400091111129120, OIB: 87749693717, TID: HR-AB-31-05398746

⊕ POLICA OSIGURANJA SOLVENTNOSTI I POLICA OSIGURANJA OD ODGOVORNOSTI

  • polica jamčevine br. OV0683034379 uplaćena kod ADRIATIC osiguranje d.d., Li topadska 2b, Zagreb, PODRUŽNICA Osijek, Gundulićeva 5b tel. 031 494 444.
  • polica osiguranja od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket aranžman: br. Police OV0683034380, ADRIATIC osiguranje d.d., Listopadska 2b, Zagreb, PODRUŽNICA Osijek, Gundulićeva 5b tel. 031 494 444.