NA VRH
Image Alt

MOSTAR

Mostar: Doček Nove Godine na Balkanski Način

Mostar, biser Hercegovine, nudi jedinstveno iskustvo dočeka Nove godine u autentičnom balkanskom stilu. Ovaj povijesni grad poznat je po svom prepoznatljivom Starom mostu, ali tijekom dočeka Nove godine postaje centar veselja, glazbe i dobre hrane.

Glavni događaj je organiziran na trgu Musala, gdje se okuplja mnoštvo građana i turista. Koncerti s lokalnim izvođačima stvaraju veseo ambijent, a lokalni restorani poslužuju tradicionalne specijalitete, poput jagnjetine ispod sača i baklave.

Najimpresivniji trenutak dočeka Nove godine je skok s Mostarskog Starog mosta. Hrabri skakači skaču u hladne vode Neretve dok mnoštvo prati ovaj spektakularan događaj.

Mostar je također bogat kulturnim nasljeđem, s mješavinom kultura i vjera. Posjetitelji mogu istražiti Stari most, čuveni Kujundžiluk (ulicu obrtnika), i obližnje džamije i crkve.

Hercegovina, regija u kojoj se nalazi Mostar, poznata je po vinogradima i vinarijama. Posjet vinarijama u okolici grada pruža priliku kušati izvrsna hercegovačka vina i upoznati se s tradicijom proizvodnje.

Mostar pripada Bosni i Hercegovini, zemlji s bogatom poviješću i srdačnim ljudima. Doček Nove godine u Mostaru donosi priliku za upoznavanje lokalnih običaja, okusa i tradicija. Dođite i proslavite jednu od najuzbudljivijih noći u godini na Balkanu!

Ponuda putovanja

Nije pronađena nijedna ponuda