NA VRH

SPLAVARENJE DRINOM I TAROM + OBILAZAK SARAJEVA

164,00 

Trajanje:
2 dana / 1 noćenje s doručkom i ručkom na splavu
Prijevoz:
Autobusni
Tip putovanja:
Vikend putovanje

Ako trebate pomoć oko popunjavanja obrasca prijave, zovite nas na
HELPDESK TELEFON: +385 (0)31 255 777


Prijave za ovo putovanje moguće je izvršiti

NAJKASNIJE 15 DANA PRIJE POLASKA.
**moguće je zatvarenje prijava ranije
**broj mjesta je ogranićen


TERMINI POLASKA:

15.06. – 16.06.2024.


 

Discount:
MOLIMO VAS ODABERITE TERMIN POLASKA:
 • 15 lipnja, 2024
OPCIJA: NADOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU (upišite broj soba) + 20,00 €
PLAĆANJE PLANIRAM IZVRŠITI

This option is required

UKUPNA CIJENA: 164

Opis

Otkrijte čarobnu Bosnu i Hercegovinu: Susret raznolikosti u srcu Europe, uz Drinu kao vodiča kroz prirodna čuda i bogatu kulturnu baštinu.


LOKACIJE / VRIJEME POLASKA:

 • Osijek / 05:00
 • Đakovo / 05:45 h 
 • Slavonski Brod / 06.30 h 

POVRATAK NA MJESTO POLASKA:

 • kasni večernji sati zadnji dan putovanja 

POTREBNE ISPRAVE:

 • valjana osobna iskaznica ili putovnica 

SLUŽBENA VALUTA:

 • Konvertibilna marka (valutu možete nabaviti u bankama ili u Sarajevu prema uputama pratitelja putovanja)

NAČIN PLAĆANJA:

 • transakcijski

OSNOVNA CIJENA UKLJUČUJE:

 • autobusni prijevoz iz Osijeka, Đakova i Slavonskog Broda
 • 1 polupansion u hotelu 4*u Sarajevu
 • razglede prema programu
 • voditelja / pratitelja tijekom cijelog putovanja
 • osiguranje od odgovornosti
 • osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije

NIJE UKLJUČENO U CIJENU: 

 • ulaznice i karte za objekte ili događaje
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, osobne troškove (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu – 20,00 eur

 

♥ PRVI DAN:
Polazak u 05.00 sati sa parkinga iza kafića Kayenn. Mogućnost kupljenja putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu. Ugodna vožnja preko Doboja i Zenice do SARAJEVA. Po dolasku razgled uz stručno vodstvo : GRADSKA VIJEĆNICA, INAT KUĆA, ŠEHER ĆEHAJINA ĆUPRIJA, PIVOVARA, CRKVA SV. ANTE I FRANJEVAČKI SAMOSTAN, CAREVA DŽAMIJA, LATINSKA ĆUPRIJA I MJESTO ATENTATA, TAŠLIHAN, SABORNA CRKVA, MARKALE, VJEČNA VATRA, KATEDRALA SRCA ISUSOVA, BEZISTAN, GAZI HUSREV BEGOVA DŽAMIJA, MORIĆA HAN, SEBILJ… Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje u samostalnom istraživanju grada i sarajevskim delicijama : ćevapima, pitama i bureku, baklavama, kavi… U kasnijim poslijepodnevnim satima odlazak prema Avazovom tornju. Polusatno zadržavanje na vidikovcu (karta uz nadoplatu). Nastavak vožnje prema hotelu. Smještaj.  Večera. Noćenje.


♥ DRUGI DAN:
Raniji doručak. Odjava iz hotela.

SPLAVARENJE RIJEKOM DRINOM I TAROM (hrana i piće uključeni). Putnici koji su izabrali odlazak na splavarenje slijedi vožnja do Šćepan polja koje je udaljeno oko sat i pol od Sarajeva. Upoznavanje s domaćinom, ukrcaj na splav i piće dobrodošlice. Splavarenje rijekom Tarom i  Drinom uz ručak i piće ( ćevapi, piletina, teleće krmenadle i šnicle, kobasice, domaći burek, riba, salata + piće : pivo, mineralna voda, sokovi, coca cola, crno vino, kava, domaće rakije). Zaustavljanje na jednoj od plaža za kupanje. Cjelodnevno druženje, smijeh, zabava…


Dolazak u mjesto Vašeg polaska u kasnim večernjim / noćnim satima.

♥ SARAJEVO, glavni grad Bosne i Hercegovine, odiše jedinstvenom atmosferom koja spaja bogatu povijest, kulturu i gastronomiju. Smješteno u srcu Balkanskog poluotoka, ovo povijesno mjesto predstavlja spoj istoka i zapada te je svjedok različitih kultura i religija.

Jedna od najpoznatijih znamenitosti je Baščaršija, stari bazar koji datira iz 15. stoljeća. Prošetajte starim ulicama, istražite tradicionalne radnje i uživajte u atmosferi koja odiše prošlošću. Na Baščaršiji se nalazi i Sebilj, karakteristična fontana koja simbolizira duh grada.

Sarajevo je poznato po svojim vjerskim građevinama koje odražavaju raznolikost stanovništva. Upravo iz razloga što na malom prostoru možete vidjeti Džamije, katoličke i pravoslavne crkve te Židovske hramove Sarajevo nazivaju i europskim Jeruzalemom.

Sarajevo je poznato po raznovrsnoj i ukusnoj hrani. Jedno od nezaobilaznih jela su ćevapi, posluženi u somunu s lukom i kajmakom. Pilav, grah s mesom i povrćem, također je tradicionalno jelo koje se često konzumira tijekom vjerskih i obiteljskih proslava. Burek, pita od tankih slojeva tijesta punjenih mesom, te pite sa sirom, zeljem ili krumpirom također su vrlo popularno jelo.

Kafići na Baščaršiji nude priliku da iskusite tradicionalnu bosansku kavu, poznatu po specifičnom načinu pripreme i posluživanju u malim džezvama. Osim toga, Sarajevo je poznato i po svojim slatkim delicijama poput baklave, tufahija i kadaifa.

Za ljubitelje umjetnosti, Sarajevo nudi brojne galerije i muzeje, među kojima se ističu Zemaljski muzej i  Galerija 11/07/95, posvećena sjećanju na žrtve genocida u Srebrenici, S druge strane, Galerija Collegium Artisticum predstavlja suvremenu umjetnost iz regije.

Sarajevo je grad koji pulsira energijom prošlosti, a istovremeno se razvija u suvremenom smjeru. Njegova jedinstvena mješavina kultura i okusa čini ga nezaobilaznom destinacijom za sve putnike željne autentičnog iskustva.


♥ SPLAVARENJE DRINOM

Splavarenje na Drini pruža nezaboravno iskustvo avanture i ljepote netaknute prirode. Rijeka Drina, koja teče kroz slikovite pejzaže Balkana, nudi jedinstvenu priliku za pustolovinu na vodi. Splavarenje niz Drinu omogućuje istraživanje netaknutih priobalnih područja, divlje flore i faune, te susret s lokalnom kulturom duž obala.

Putovanje niz Drinu otkriva brze vode, mirne prijevoje i spektakularne kanjone. Splavljenje kroz kanjon Drine pruža adrenalinsko iskustvo uz istovremeno uživanje u ljepoti prirode. Brojni splavarski izleti organiziraju se duž rijeke, omogućavajući posjetiteljima da dožive nevjerojatnu raznolikost krajolika.

Splavarenje na Drini također pruža priliku za upoznavanje s lokalnim životom duž obala. Ploviti niz rijeku omogućuje posjet manjim naseljima, gdje možete doživjeti gostoljubivost lokalnog stanovništva i kušati autentičnu regionalnu kuhinju.

Bez obzira jeste li ljubitelj ekstremnih sportova, zaljubljenik u prirodu ili putnik željan novih iskustava, splavarenje na Drini pruža savršenu kombinaciju avanture i opuštanja, ostavljajući neizbrisiv dojam o ljepoti ove rijekom oblikovane regije.

VAŽNE NAPOMENE: 

 • kalkulacija je rađena na bazi minimalno 35 putnika,
 • o eventualnim promjenama ili otkazu putovanja bit ćete obaviješteni pismeno ili usmeno pet dana prije predviđenog polaska
 • upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Plaćanjem ponude putovanja suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
 • molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH.
 • kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

ORGANIZATOR:

 • ZOOM ZOOM PUTOVANJA d.o.o., Čvrsnička ulica 96, 31000 Osijek, HR4323400091111129120, OIB: 87749693717, TID: HR-AB-31-05398746

POLICA OSIGURANJA SOLVENTNOSTI I POLICA OSIGURANJA OD ODGOVORNOSTI :

 • polica jamčevine br. OV0683034379 uplaćena kod ADRIATIC osiguranje d.d., Listopadska 2b, Zagreb, PODRUŽNICA Osijek, Gundulićeva 5b tel. 031 494 444.
 • polica osiguranja od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket aranžman: br. Police OV0683034380, ADRIATIC osiguranje d.d., Listopadska 2b, Zagreb, PODRUŽNICA Osijek, Gundulićeva 5b tel. 031 494 444.