NA VRH
Image Alt

OBITELJSKI PAKETI

Dobrodošli u Slavoniju i Baranju - savršeno mjesto za obiteljske izlete!

Naša turistička agencija s veseljem vam predstavlja ove čarobne regije koje nude mnogo više od predivnih krajolika i tradicije. Slavonija i Baranja idealne su destinacije za obiteljske izlete, pružajući mnoštvo aktivnosti i atrakcija koje će zadovoljiti svakog člana obitelji.

Za ljubitelje životinja, Baranja nudi Kopački rit, najveće močvarno područje u Europi. Posjetitelji mogu uživati u promatranju ptica, vožnji bicikla, ribolovu i raznim aktivnostima na otvorenom. Tu su i edukativni centri koji pružaju obiteljima priliku da nauče o bogatom ekosustavu ovog područja.

Slavonija i Baranja također su poznate po svojim etno selima gdje možete doživjeti tradicionalni način života. Ovdje ćete imati priliku naučiti o lokalnoj kulturi, ručno raditi predmete i kušati autentičnu hranu.

Za obitelji koje traže aktivnosti puno uzbuđenja, ovdje su i adrenalinski parkovi i biciklističke staze koje će vas provesti kroz prekrasne krajolike. Osim toga, obavezno posjetite brojne muzeje i galerije kako biste otkrili bogatu povijest i umjetnost ovih regija.

Osim prekrasnih destinacija i aktivnosti, ne smijemo zaboraviti bogatu gastronomsku ponudu. Slavonija i Baranja poznate su po ukusnim jelima poput kulena, fiša i domaćih kobasica.

Dobrodošli u ove čarobne regije gdje obiteljski izleti postaju nezaboravne avanture. Slavonija i Baranja nude mnoštvo raznovrsnih aktivnosti i atrakcija koje će zadovoljiti sve članove vaše obitelji, a vaši će zajednički trenuci ovdje ostati urezani u srcima svih. Otkrijte čaroliju Slavonije i Baranje s vašom obitelji i stvorite dragocjene uspomene zajedno.

Ponuda putovanja

Nije pronađena nijedna ponuda