NA VRH
Image Alt

O nama

Dobrodošli na web stranice  ZOOM ZOOM putničke agencije – Vaša vrata u svijet avanture i nezaboravnih iskustava! Naša agencija je osnovana 2023. godine s jednim ciljem: pružiti vam najbolje moguće putničko iskustvo u izvanrednim destinacijama diljem svijeta. Ovdje u ZOOM ZOOM, putovanje je umjetnost, a svako putovanje je posebna priča.

 

Naša ponuda putovanja obuhvaća raznolike pakete kako biste mogli birati ono što najbolje odgovara vašim interesima i željama. Bez obzira volite li uzbudljive avanture, opuštajuće plaže, kulturu i povijest, ili zabavu na skijalištima, imamo paket za vas. Naši trenutni paketi uključuju:

 

  • ADVENT – Za ljubitelje adrenalina i istraživače, te ljubitelje predbožićnog raspoloženja.
  • EUROPA – Upoznajte ljepotu starog kontinenta.
  • JADRAN – Otkrijte čaroliju jadranske obale.
  • SLAVONIJA I BARANJA – Upustite se u tradiciju i prirodnu ljepotu, doživite gastronomski i enološki okus tradicije.
  • MEDITERAN – Sredozemlje vas poziva na nezaboravne trenutke .
  • NOVA GODINA – Proslavite prelazak u novu godinu na jedinstven način.
  • SKIJANJE – Bijeli raj za ljubitelje zimskih sportova.
  • KRSTARENJE – Plovite svjetskim morima s luksuzom i udobnošću.

Tim ZOOM ZOOM agencije za putovanja se maksimalno brinemo o kvaliteti vašeg putovanja. Naša ekipa stručnih profesionalaca vodiča i iskusnih organizatora putovanja posvećena je tome da vaše iskustvo bude nezaboravno. S nama ćete dobiti priliku istražiti svaku destinaciju na najbolji mogući način.

 

Svaki naš paket putovanja pažljivo je osmišljen i planiran kako bismo vam omogućili da maksimalno uživate u svakom trenutku. Bez obzira jeste li solo putnik, par, obitelj ili grupa prijatelja, imamo pravo putovanje za vas.

 

Želimo da svako putovanje bude iskustvo koje će vas obogatiti, zato se trudimo pružiti vrhunski omjer cijene i kvalitete. Naš cilj je da se osjećate zadovoljno i ispunjeno obogaćeni uspomenama.

 

ZOOM ZOOM je vaš partner u svijetu putovanja. Dopustite nam da vas odvedemo na nevjerojatna mjesta i stvorimo uspomene koje će trajati cijeli život. Kontaktirajte nas danas i krenimo zajedno na putovanje koje će promijeniti vaš pogled na svijet.