NA VRH
Image Alt

Politika privatnosti

Politikom privatnosti objašnjavamo kada i zašto prikupljamo Vaše osobne podatke prilikom posjete našoj web stranici, kako ih koristimo, te kako osiguravamo njihovu sigurnost. Korištenjem naše web stranice izražavate suglasnost s upotrebom Vaših osobnih podataka u skladu s navedenom politikom. Za sve upite vezane uz našu Politiku privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila.

POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

U skladu s Uredbom (EU) br. 2016/679, obvezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka naših klijenata. To postižemo prikupljanjem samo nužnih osnovnih podataka potrebnih za ispunjenje naših obveza. Dodatno, obavještavamo klijente o načinu korištenja prikupljenih podataka, te redovito pružamo mogućnost izbora u vezi s upotrebom njihovih podataka, uključujući opciju odlučivanja žele li ukloniti svoje ime s lista korištenih u marketinškim kampanjama. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i pristup imaju samo djelatnici kojima su ti podaci nužni za obavljanje poslovnih zadataka.

PRIKUPLJANJE I KORIŠTENJE INFORMACIJA

Vašu privatnost cijenimo i štitimo. U procesu pružanja tražene usluge, te prilikom pružanja obavijesti i informacija vezanih uz Vašu rezervaciju ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam dobrovoljno dostavite. Jamčimo da nećemo prodavati, otkrivati ili dijeliti ove informacije s trećim stranama na način koji nije specificiran u ovoj izjavi.

SLANJE UPITA

Da biste postavili upit na ovoj web stranici, tijekom slanja upita tražit će se kontakt informacije kao što su ime, adresa i e-mail adresa. Ove informacije koriste se kako bi se omogućila komunikacija s klijentom i pružio odgovor na postavljena pitanja na našoj web stranici.

LOG DATOTEKE

Koristimo IP adrese u svrhu analize trendova, održavanja web stranice, praćenja kretanja korisnika, te prikupljanja općih demografskih podataka. Važno je napomenuti da IP adrese nisu povezane s bilo kojim osobnim podacima koji bi omogućili identifikaciju pojedinca.

DOSTUPNOST INFORMACIJA

Demografski podaci koje prikupljamo bit će dostupni našim medijskim partnerima, profesionalcima i oglašivačima, no važno je napomenuti da ovo nije povezano s bilo kakvim osobnim podacima koji bi omogućili identifikaciju pojedinca. U cilju pružanja posebnih usluga možemo surađivati s trećom strankom.

SIGURNOST

Ova web stranica poduzima sve moguće mjere kako bi osigurala zaštitu podataka o kupcu. Unos povjerljivih podataka putem ove web stranice osiguran je online i offline. Kada korisnici pružaju povjerljive podatke (kao što su osobni podaci) putem registracijskog obrasca, ti podaci se šifriraju i zaštićuju sigurnosnim protokolom (SSL). Osim korištenja SSL šifriranja za zaštitu podataka korisnika online poduzimamo sve potrebne korake kako bismo osigurali i offline zaštitu istih podataka.

Pristup svim podacima o našim korisnicima, uključujući povjerljive podatke, ograničen je. Povjerljivim podacima mogu pristupiti samo zaposlenici kojima su ti podaci nužni kako bi obavili određenu uslugu. Za dodatna pitanja o sigurnosti na našoj web stranici, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na: info@zoom-zoom.hr 

ISPRAVCI I AŽURIRANJE OSOBNIH PODATAKA

Ako dođe do promjene osobnih podataka korisnika ili ako klijent više ne želi koristiti naše usluge, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje osobnih podataka koje posjedujemo. Ove promjene možete izvršiti putem  web stranice ili slanjem e-maila na adresu info@zoom-zoom.hr 

OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju da odlučimo promijeniti naša pravila o poštivanju privatnosti obavijestit ćemo kupce putem objave na naslovnici naše web stranice kako bi uvijek bili upoznati s podacima koje prikupljamo i načinom na koji ih koristimo. Ako se ikada odlučimo koristiti osobne podatke na način koji se razlikuje od onog navedenog u vrijeme prikupljanja tih podataka, obavijestit ćemo naše kupce putem e-maila. Kupcima će biti pružena mogućnost da odobre ili odbiju naše korištenje tih podataka na nov način. Svi podaci bit će korišteni u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti koja su bila važeća u trenutku prikupljanja podataka.

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

VODITELJ OBRADE PODATAKA

ZOOM ZOOM TRAVEL D.O.O., s registriranim sjedištem na adresi Čvrsnička ulica 96, 31000 Osijek, je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

Naša Politika privatnosti primjenjuje se na sve osobne podatke kupca koje prikupljamo i obrađujemo, bilo izravno ili putem naših partnera. Osobni podatak definiramo kao svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno. Obrada podataka obuhvaća sve radnje izvršene na osobnim podacima, uključujući prikupljanje, pohranu, upotrebu, pregled i prijenos.

Napomena: Ova politika ne primjenjuje se na anonimne podatke koji su podaci koji se ne mogu povezati s određenom fizičkom osobom.

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Prikupljamo sljedeće osobne podatke korisnika: ime, prezime, adresu, kontakt broj i e-mail adresu.

SVRHA PRIKUPLJANJA PODATAKA

ZOOM ZOOM TRAVEL D.O.O koristi prikupljene podatke za obradu vaše rezervacije. Kada rezervirate aranžman kod nas, prikupit ćemo vaše osobne podatke i informacije kako bismo vam pružili tražene usluge te vas obavijestili o pitanjima vezanim uz vašu uslugu.

Vaše pružanje osobnih podataka u svrhu ispunjenja sklopljenog ugovora predstavlja ugovornu obvezu. Ukoliko odbijete pružiti ove informacije, to može utjecati na ispravno izvršenje ugovora ili ga čak onemogućiti. Vaši podaci se koriste isključivo u skladu s uvjetima ugovora i pružanja usluga koje ste zatražili.

PODRŠKA KUPCIMA I MARKETING

ZOOM ZOOM TRAVEL D.O.O. prikuplja osobne podatke te ih može koristiti kako bi pružio podršku klijentima, odgovorio na upite i prigovore. Također, podaci se mogu koristiti kako bi se procijenilo koje novosti i ponude vjerojatno interesiraju kupce te kako bi ih kontaktirali u vezi s tim ponudama, usklađujući se s njihovim interesima.

PRIJENOS TREĆIM STRANAMA

ZOOM ZOOM TRAVEL D.O.O. može prenositi osobne podatke trećim stranama uz uvjet da postoji pravna osnova za takav prijenos. Prijenos osobnih podataka može uključivati sljedeće subjekte:

  1. Za realizaciju ugovora isporuke usluga, dijelit ćemo podatke sa poslovnim subjektima s kojima smo sklopili ugovore o izvršenju usluge. Pružatelj usluga može zatražiti od korisnika osobni dokument kao dokaz.
  2. Državnim institucijama koje zatraže podatke radi provođenja treće obrade ili ostvarivanja prava zbog nepoštivanja ugovora o pružanju usluga.

KOLIKO DUGO ZADRŽAVAMO VAŠE PODATKE?

ZOOM ZOOM TRAVEL DO.O.O. pohranjuje i obrađuje osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije predviđeno duže razdoblje čuvanja za pojedinu svrhu.

U slučaju davanja privole za marketinške aktivnosti, podatke čuvamo sve dok privola ostaje na snazi. Kada privolu povučete, podaci se čuvaju samo do tog trenutka.

U slučaju odbijenih ponuda, gdje nije dana privola za marketing, podaci vezani uz ponudu čuvaju se tijekom godinu dana. Ako zatražite brisanje podataka, isti će biti odmah i potpuno obrisani.

Osobni podaci koji više nisu potrebni ili se ne koriste ili se nepovratno anonimiziraju ili uništavaju na siguran način. Ovaj pristup osigurava da podaci nisu pohranjeni duže nego što je nužno za izvorne svrhe prikupljanja.

GDJE SE POHRANJUJU OSOBNI PODACI?

Svi prikupljeni podaci pohranjuju se na web stranicama koje se nalaze na zakupljenom dijelu tvrtke koja pruža prostor na webu.i na lokalnom računalu unutar ZOOM ZOOM TRAVEL D.O.O. kojemu pristup ima ovlaštena osoba.

Ova praksa osigurava sigurnost i pravilno upravljanje podacima, omogućavajući pristup samo ovlaštenim osobama i na kontroliranim platformama.

Za informacije o pohranjenim podacima, kupci mogu u svakom trenutku poslati upit na e-mail adresu info@zoom-zoom.hr . Kako bismo osigurali sigurnost i privatnost korisničkih podataka, povratne informacije na upite bit će omogućene samo ako je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem poslovnom softveru, uz točne podatke unutar emaila (ime i prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju). Ovaj postupak služi kako bismo zaštitili korisnike od mogućnosti izlaganja njihovih osobnih podataka trećim osobama.

PRAVO NA ZABORAV OSOBNIH PODATAKA KUPACA

Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje svojih osobnih podataka. Zahtjev za brisanje može se poslati na e-mail adresu info@zoom-zoom.hr , a podaci će biti izbrisani bez odgode, osim ako postoji zakonska obveza čuvanja tih podataka, legitimni interes ili osnova za ostvarenje zakonskih prava.

Važno je napomenuti da će povratne informacije na takve zahtjeve biti omogućene samo ako je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem poslovnom softveru, uz točne podatke unutar emaila (ime i prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju). Ovaj postupak je osmišljen kako bismo osigurali zaštitu korisničkih osobnih podataka od mogućnosti izlaganja trećim osobama.

PRAVO NA PRIGOVOR

Ukoliko, unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka, smatrate da imate osnove za prigovor, slobodno nam se obratite putem e-mail adrese info@zoom-zoom.hr 

SIGURNOSNE MJERE ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

Prikupljeni podaci su elektronički zaštićeni SSL certifikatom koji kriptira informacije, osiguravajući sigurnu komunikaciju između računala korisnika i ZOOM ZOOM TRAVEL D.O.O. bez mogućnosti uvida trećih strana. Osiguravamo ozbiljan pristup zaštiti podataka i koristimo napredne tehnologije kako bismo očuvali sigurnost vaših podataka. Unatoč poduzetim mjerama, nemoguće je potpuno jamčiti zaštitu informacija prenesenih putem interneta, te nismo odgovorni za informacije koje treća strana može primiti na taj način. ZOOM ZOOM TRAVEL D.O.O. pohranjuje podatke unutar EU-a.

Izjava o privatnosti ZOOM ZOOM TRAVEL D.O.O. može biti izmijenjena u bilo kojem trenutku objavljivanjem ažuriranog teksta na web stranici. Stoga pozivamo korisnike da povremeno pregledaju izjavu o privatnosti kako bi bili upućeni u eventualne promjene. Ukoliko se korisnik ne slaže s izmijenjenom izjavom o privatnosti, preporučuje se da napusti, ne pristupa i ne koristi web stranicu ZOOM ZOOM TRAVEL D.O.O. Svaka izmjena izjave o privatnosti stupit će na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici  tvrtke ZOOM ZOOM TRAVEL D.O.O. Nastavak upotrebe web stranice od strane klijenta nakon stupanja na snagu izmjena podrazumijeva da kupac potvrđuje i prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.